loading spinner

PNL | Houten vlaggetje (kleine hap)

Houten (decoratie) vlaggetjes - Er is altijd reden voor een feestje

Dagelijks moeten we niet vergeten te genieten van de kleine, mooie dingen. Hang de vlag uit en maak er op jouw manier een feestje van!
Onze houten vlaggetjes zijn ontzettend leuk als stoere woonkamer of babykamer decoratie, maar ook als feestelijke gepersonaliseerde naam of verjaardags slinger kom je met onze houten vlaggetjes uitstekend voor de dag.

Onze houten vlaggetjes in vogelvlucht : 

  • Hoge kwaliteit : Geen bouwmarkt (populieren) triplex of hardhout, maar uitsluitend gemaakt van luxe 100% berkenhout
  • Ontzettend hip én veelzijdig : Personaliseren kan middels (printbaar) vinyl of flexfolie, sublimatie(vinyl) of rechtstreeks middels UV print
  • Strak afgewerkt : Onze houten vlaggetjes worden uitsluitend in eigen beheer gemaakt op een CNC freesmachine waardoor je zeker bent van een strakke afwerking zonder zwarte randen of brandsporen.

Let op :Hout is een natuurproduct waardoor elk stuk hout anders en uniek is. Kleurverschillen, natuurlijke oneffenheden (zoals knoestjes) en werking van het hout is daarom onoverkomelijk.

Read moreShow less
€ 1,75 (incl. btw)
Gewenste maat :
  • 20x15cm
  • 30x20cm
  • 60x40cm
You may also like
No items
Meer informatie

Onze blanco houten decoratievlaggetjes vormen de perfecte decoratie of een persoonlijk kado voor jong en oud.
Eenvoudig te personaliseren en door het lichte kleur van het hout geschikt voor vele soorten druktechnieken en verschillende materialen.

Personaliseer met een leuke quote voor een hip decoratievlaggetje, of leef je uit met letters, cijfers en tekens en ga voor een extra feestelijke en gepersonaliseerde naam of verjaardags slinger.
Ook als hippe babykamer decoratie vinden onze vlaggetjes een prachtig plekje , personaliseer de vlaggetjes met een ontwerp geïnspireerd op het geboorte kaartje!

Onze houten producten - alsook de houten vlaggetjes - worden in eigen beheer gemaakt.
We hebben hierbij expliciet gekozen om deze uitsluitend middels een CNC freesmachine te produceren en niet met een lasermachine om ontsierende zwarte randjes en brandplekken/sporen te voorkomen.
Na het frezen zijn ze natuurlijk nog niet geschikt om uit te leveren en worden ze rondom natuurlijk met veel liefde op de hand helemaal nabewerkt en gladgeschuurd zodat je thuis gelijk aan de slag kunt!

De houten vlaggetjes bestel je in verschillende maten, maar zijn allen gemaakt van luxe, 100% berkenhout voor de best mogelijke kwaliteit.
Vergelijk onze vlaggetjes maar eens in uitstraling en gewicht met het bekende triplex of hardhout uit de bouwmarkt en je zult direct het verschil zien en voelen.
Ook ons berkenhout is natuurlijk duurzaam verkregen en bevat een FSC keurmerk.

Read moreShow less
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu