loading spinner

PNL | Houten muurcirkel

Houten muurcirkels, houten roundie of houten wooncirkels :  De trend van 2020 én 2021!

Houten muurcirkels zijn onder andere zo ontzettend populair omdat het een heel erg veelzijdig product is : Het product past echt overal.
Gebruik onze houten muurcirkels bijvoorbeeld als stoere deco in de woonkamer, hang op als persoonlijk geboorte kado of gebruik als uniek relatiegeschenk.

Het FSC keurmerk van onze houten materialen dragen daarnaast bij aan duurzaam en sociaal bosbeheer : Groen anno 2021 dus!
Onze houten producten - en dus ook de muurcirkels - worden uitsluitend in eigen huis op onze CNC freesmachine gemaakt. Hierdoor heb je geen lelijke zwarte of verbrande randen zoals bij een laser het geval is, tevens blijven er dus ook geen schadelijke deeltjes zoals roet achter.
Bevestigen kan door middel van een stoer koordje of dubbelzijdig tape, of combineer de houten cirkels met 1 van onze houten standaards voor een extra stoer effect.

Onze creatieve tip: combineer kleine muurcirkels met grote muurcirkels en wissel teksten en foto's af met trendy patronen. Laat je creativiteit gaan! 

Onze houten muurcirkels personaliseer je het beste met (printbare) vinylfolie of rechtstreekse UV print maar zijn ook perfect te gebruiken voor houtbranden.
Flexfolie kan ook, maar gebruik dan een flex die kouder geperst kan worden en gebruik niet te veel druk, door de hitte kan het hout opnieuw gaan werken en krom trekken bij het afkoelen.

*Hout is een natuurproduct waardoor elk stuk hout anders en uniek is. Kleurverschillen, natuurlijke oneffenheden (zoals knoestjes) en werking van het hout is daarom    onoverkomelijk.
Het kan dus voorkomen dat je even lichtjes een schuurpapiertje door de gleuf moet halen wanneer het lijkt alsof de muurcirkel niet past.

Read moreShow less
€ 1,95 (incl. btw)
Gewenste maat :
  • 15cm
  • 20cm
  • 25cm
  • 30cm
You may also like
No items
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu