loading spinner

PNL | Houten kaart (10x15cm)

Houten (decoratie) kaarten - Klein product met grote indruk

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en uniek product, zijn onze houten kaarten een absolute match.
Simpel in de basis waardoor je al je creativiteit los kunt laten middels 1 van de vele druktechnieken om zo tot een geweldig en persoonlijk eindproduct te komen.

Onze houten kaarten in vogelvlucht : 

  • Hoge kwaliteit : Geen bouwmarkt (populieren) triplex of hardhout, maar uitsluitend gemaakt van luxe 100% berkenhout
  • Ontzettend hip én veelzijdig : Personaliseren kan middels (printbaar) vinyl of flexfolie, sublimatie(vinyl) of rechtstreeks middels UV print
  • Strak afgewerkt : Onze houten kaarten worden uitsluitend in eigen beheer gemaakt op een CNC freesmachine waardoor je zeker bent van een strakke afwerking zonder zwarte randen of brandsporen.

Let op :Hout is een natuurproduct waardoor elk stuk hout anders en uniek is. Kleurverschillen, natuurlijke oneffenheden (zoals knoestjes) en werking van het hout is daarom onoverkomelijk.
Indien je onze houten kaarten combineert met 1 van onze standaards, kan het voorkomen dat je even lichtjes een schuurpapiertje door de gleuf moet halen.

Read moreShow less
€ 1,50 (incl. btw)
You may also like
No items
Meer informatie

Onze houten kaarten zijn de ultieme manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Maar deze houten kaart is wel heel speciaal. Jij ontwerpt hem namelijk helemaal zelf met een foto en/of naam. Zo maak je de kaart niet alleen persoonlijk, maar ook geschikt voor heel veel gelegenheden. Superleuk voor Moederdag, verjaardagen, Valentijn of Kerstmis. Maar je kunt de kaart ook gebruiken om iemand te bedanken of hart onder de riem te steken. 

Jouw persoonlijke houten kaart is gemaakt van luxe 100% berkenhout met een natuurlijke afwerking. Onze houten kaarten kun je natuurlijk ook uitstekend neerzetten als hip decoratie item door ze te combineren met 1 van onze houten standaards.
Een wenskaart van hout maken is heel makkelijk en ontzettend veelzijdig. Kies een leuke tekst of maak het extra persoonlijk door te kiezen voor een belettering of opdruk met foto.

Wat je ook kiest, met gepersonaliseerde houten kaarten stuur je altijd een mooi kado.
Wie ga jij een houten kaartje sturen?

Read moreShow less
Productdetails
Maatwerk houten kaarten

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu