loading spinner

Eigen ontwerp / PNL Printshop

Doordat we beschikken over een uitgebreid machinewerk welke breed inzetbaar is, kun je bij ons ook terecht voor maatwerk producten.
Denk bijvoorbeeld aan kleine aanpassingen van onze bestaande producten maar ook aan private label producten welke exclusief voor jou geproduceerd worden aan de hand van een eigen idee/ontwerp.
Wij vragen je om eigen ontwerpen aan te leveren in CAD/CAM formaat of als origineel vector(lijn) bestand, wanneer je hier niet over beschikt kunnen we dit tegen meerprijs voor je verzorgen.

Voor maatwerk opdrachten werken wij cf. het gangbare "made to order" principe wat inhoudt dat materialen en/of producten meestal pas besteld worden na goedkeuring van de opdracht.
Na ontvangst van de materialen starten we de productie van de bestelde producten, voor eigen ontwerp / maatwerk producten kan er dus een langere levertijd gelden welke we afspreken op basis van het type product en de bestelde aantallen.

Ook de markt op met private label producten? Of heb je andere vragen omtrent maatwerk mogelijkheden? Mail ons dan op info@plotternederland.nl o.v.v "Maatwerk aanvraag".
Verstrek hierbij zoveel mogelijk informatie over de gewenste materialen, formaten en aantallen en het liefst een digitaal voorbeeld van het gewenste product.

Read moreShow less
Filter op
€ 0,00 (incl. btw)
Nieuw bij PNL : Ontwerp je eigen tuinposter!Vanaf heden is het ook mogelijk om diverse producten in eigen kleur, ontwerp, print, afbeelding of tekst te bestellen.Maak een keuze uit de diverse keuzevelden, plaats je...

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu