PNL | Vilten sleutelhanger lila

Vilten sleutelhangers - Hét ideale promotie artikel of uitdeel kadootje!

Onze sleutelhangers van vilt zijn lasergesneden en voorzien van afgeronde hoeken voor een strakke afwerking en zijn daarnaast in vele leuke kleurtjes te krijgen!
Ze zijn gemaakt van 3mm dik waarbij we deze sleutelhangers van vilt uitsluitend in dubbele uitvoering leveren.
Door deze dubbele uitvoering is de totale dikte van de sleutelhanger maar liefst 6mm, stevig genoeg om lang mooi te blijven.

Natuurlijk zijn de sleutelhangers ook perfect als gepersonaliseerd item aan te bieden, bijvoorbeeld als vilten sleutelhanger met (bedrijfs)naam, logo of leuke slogan. 
Kies bijvoorbeeld een vilten sleutelhanger bijpassend bij de huisstijl van je onderneming of logo, of maak gebruik van de kleurbetekenissen om extra kracht aan je boodschap te geven.
Zo geef je in een handomdraai altijd een scherp geprijsd relatiegeschenk of promotie artikel aangepast aan jouw specifieke doelgroep.

Waarvoor je onze vilten sleutelhangers ook nodig hebt, je geeft altijd een item van mooie afgewerkte kwaliteit die lang mee gaat.
Daarnaast worden onze sleutelhangers standaard geleverd inclusief bijpassende sleutelring.
Ben je op zoek naar bedrukte vilten sleutelhangers? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om sleutelhangers van vilt te bedrukken?
Neem dan contact met ons op voor een passende prijsopgave!

Read moreShow less
You may also like
No items
Meer informatie
Productdetails

Settings

Click for more products.
No products were found.

Menu