loading spinner

Muurcirkel eigen ontwerp

Nieuw bij PNL : Ontwerp je eigen muurcirkel!

Vanaf heden is het ook mogelijk om diverse producten in eigen kleur, ontwerp, print, afbeelding of tekst te bestellen.
Maak een keuze uit de diverse keuzevelden, plaats je bestelling en verzend het gewenste bestand o.v.v. je ordernummer naar printshop@plotternederland.nl

Wijze van aanleveren :
- Deel alleen bestanden waarvan het copyright / het auteursrecht bij jou ligt en/of bestanden welke commerciëel gebruikt mogen.
  Reguliere screenshots of opgeslagen afbeeldingen van bijvoorbeeld google vallen hier dus niet onder, door de kwaliteit zijn ze overigens vaak ook niet geschikt om te printen.
- Geen licentie werken zoals disney of geregistreerde merken
- Ontwerp dient op ware formaat te worden aangeleverd, bij voorkeur in origineel vector (met afgevlakte krommen). Een afbeelding middels een online converter omzetten          naar vector bestand, maakt nog geen vector bestand.
  Heb je geen vector bestand? Lever dan .pdf of eventueel .png of .jpg aan met een minimale resolutie van 300 dpi.
- Zorg ervoor dat het ontwerp is opgemaakt met het juiste kleurprofiel (ISO coated V2) en in de juiste werkruimte (cmyk).
  Tip : Gebruik hiervoor bijvoorbeeld software als adobe photoshop, adobe illustrator, adobe InDesign of affinity designer.

Er zijn ontzettend veel ontwerpen te vinden die je zonder problemen kunt gebruiken en die hartstikke geschikt zijn om te laten printen.
Bezoek bijvoorbeeld een stockphoto websites zoals unsplash of pexels, zoek eens op hd backgrounds of wallpapers of koop je bestanden via sites als creativa fabrica.
Let er altijd op dat je goed de voorwaarden voor het gebruik controleert, soms zijn er aanvullende licenties nodig om het bestand te mogen gebruiken in producten die je verkoopt.

Twijfel je? Kies dan voor de optie "bestanden check" waarbij je voor een klein bedrag het risico op slechte prints voorkomt.
Wij controleren of het bestand juist is opgemaakt en of het geschikt is om te printen - zo niet, dan stellen we je hiervan op de hoogte en ontvang je het aankoopbedrag
(ex bestanden check kosten) natuurlijk van ons terug.

Let erop dat alle "ontwerp je eigen....." producten op maat gemaakt worden en derhalve niet geretourneerd kunnen worden.

Read moreShow less
€ 0,00 (incl. btw)
Geef mij een seintje bij beschikbaarheid
You may also like
No items
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu