loading spinner
PNL | Raambord oudroze

PNL | Raambord oudroze

Blanco raamborden : Geboorteaankondiging anno 2021! 

Nu er voor 2021 een ware babyboom wordt verwacht, worden unieke geschenken en aankondigingen des te belangrijker.
Onze blanco geboorte borden zijn daarom een ware uitkomst, beter personaliseerbaar én unieker vind je namelijk niet - elk bord word immers geheel persoonlijk en met veel liefde ontworpen en gemaakt speciaal voor de kersverse spruit.

Onze onbedrukte raamborden in vogelvlucht : 

  • Gemaakt van stevig 650 gr./m² polypropyleen met een dikte van 3.5mm, geschikt voor outdoor gebruik (tot windkracht 5).
  • Te personaliseren met vinylfolie óf met rechtstreekse (full color) UV print
  • Volledig recyclebaar en waterafstotend. Kanaalplaat heeft daarnaast een hoge temperatuurbestendigheid en is vochtbestendig.
  • Eenvoudig te monteren op ramen of andere gladde ondergronden met de standaard meegeleverde dubbelzijdige (weersbestendige) tape óf kies voor voorgeboorde uitsparingen met zuignappen

Raamborden zijn helaas niet geschikt om te bedrukken met flex of om te sublimeren, hierdoor pers je de luchtkanaaltjes kapot.

Deze hippe raamborden kun je naast de standaard rechthoekige vorm, ook bestellen in vorm en zelfs in exclusieve twister variant.
Met raamborden in vorm, bijvoorbeeld in de vorm van een huisje, maak je van je raambord in een handomdraai een persoonlijk woonbord voor bijvoorbeeld een nieuwe woning.
Met de twister raamborden ga je nog een stapje verder, hierbij is het rechthoekige bord voorzien van een uitsparing in de vorm van een cirkel, ruit of huisje welke kan ronddraaien.

Voor de volledige informatie, check je onderaan deze pagina even het kopje "Meer informatie".

Read more
€ 12,95 (incl. btw)
(momenteel) Niet leverbaar
Geef mij een seintje bij beschikbaarheid
Related products
No items
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu