loading spinner

PNL | Maathanger classic (recht/antraciet)

Houten maatverdelers en kledinghangers :  De stoere musthave voor een goed geordende kledingkast!

Deze houten maatverdelers zijn ideaal om alle verschillende kleertjes van de allerkleinste geordend en overzichtelijk in de kledingkast te kunnen hangen.
Doordat we de maatverdelers maken van een hoge kwaliteit hout, zijn ze bij uitstek geschikt om te personaliseren met een leuke print, naam of quote en natuurlijk de verschillende kledingmaten.

Onze houten maathangers in vogelvlucht : 

  • Hoge kwaliteit : Geen bouwmarkt (populieren) triplex of hardhout, maar uitsluitend gemaakt van luxe 100% berkenhout
  • Te personaliseren met vinylfolie, flexfolie of in onze printshop met rechtstreekse (full color) UV print (uit eigen huis!)
  • Duurzaam : In tegenstelling tot de bekende papieren of kartonnen hangers, zullen onze houten maathangers niet scheuren of breken.

Naast dat onze houten kledinghangers natuurlijk erg leuk staan in de kast, zijn ze ook nog enorm praktisch.
Niet meer ellenlang zoeken naar de juiste maat en snel een nieuw setje pakken bij het verschonen - hang de kleding eenvoudig tussen de verschillende maatverdelers en je ziet in 1 oogopslag welke setjes de juiste maat hebben.

Voor de volledige informatie, check je onderaan deze pagina even het kopje "Meer informatie".

Read moreShow less
€ 1,75 (incl. btw)
You may also like
No items
Meer informatie

Orden al je mooie babykleertjes eenvoudig op maat met behulp van deze houten maathangers.
Je hangt alle kleren op maat in de kast, zodat je tijdens het aankleden van je baby meteen de juiste maat bij de hand hebt. 

De maathangers worden opgehangen aan de roede in de kledingkast van jouw kleintje, door de verschillende verdelers te personaliseren met oa. de juiste kledingmaat, kun je gemakkelijk en snel de juiste maat vinden als deze eenmaal in de kast hangen.

De maathangers zijn gemaakt van hout en zijn daardoor licht en sterk. In tegenstelling tot kartonnen maathangers zullen onze maathangers niet scheuren, breken of gebogen in de kast hangen. 

Met deze houten maatverdelers krijg je niet alleen meer overzicht in je kledingkast, maar het ziet er natuurlijk ook nog eens super schattig uit!

Read moreShow less
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu