loading spinner

Made to order / Maatwerk

Made to order

Wat minder bekend onder reguliere webshops, maar des te bekender in productie bedrijven : Het made to order principe.

Materialen voor producten met het MTO label worden pas besteld op het moment dat deze producten bij ons besteld worden, na ontvangst van de materialen, starten we de productie op om deze producten te gaan produceren en afwerken.
Veelal betreft dit arbeidsintensieve producten die een fijne afwerking en nabewerking hebben en met meerdere machines of zelfs op de hand nabewerkt en afgewerkt moeten worden.

Wij hanteren voor de MTO producten derhalve een levertijd van maximaal 4 weken.

Maatwerk 

Doordat we beschikken over een uitgebreid machinewerk welke breed inzetbaar is, kun je bij ons ook terecht voor maatwerk producten.
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kleine aanpassingen van onze bestaande producten, maar ook aan exclusief voor jou geproduceerde producten als private label aan de hand van een eigen idee of ontwerp.

Onze machine werkt op basis van CAD/CAM of originele vector(lijn) bestanden, waar nodig kunnen we het tekenen van de juiste bestanden tegen meerprijs voor je uit handen nemen.

Hoe uitgebreid het machinepark ook is, we kunnen helaas niet álles verzorgen.
Hiervoor werken we dan samen met onze zakelijke partners , allen afkomstig uit het vak en ieder met zijn eigen jarenlange ervaring in verschillende technieken.
Met al onze partners hebben we een stabiele, no nonsense en professionele relatie opgebouwd waarbij ze allemaal het belang van een eigen productie begrijpen en ondersteunen.

Ook de markt op met private label producten? Of heb je andere vragen omtrent maatwerk mogelijkheden?
Je bereikt ons op info@plotternederland.nl.

Read more

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu