PNL | Raambord terracotta

Blanco raamborden : Geboorteaankondiging anno 2022! 

Nu er voor 2022 een ware babyboom wordt verwacht, worden unieke geschenken en aankondigingen des te belangrijker.
Onze blanco geboorte borden zijn daarom een ware uitkomst, beter personaliseerbaar én unieker vind je namelijk niet!

Onze onbedrukte raamborden in vogelvlucht : 

·         De borden hebben een standaard plaatformaat van 100x70cm (gevouwen 50x70cm).

·         Gemaakt van 650 gr./m² polypropyleen met een dikte van 3.5mm, geschikt voor outdoor gebruik (tot windkracht 5).

·         Volledig recyclebaar en waterafstotend. Kanaalplaat heeft daarnaast een hoge temperatuurbestendigheid en is vochtbestendig.

·         Eenvoudig te monteren op ramen of andere gladde ondergronden met de standaard meegeleverde dubbelzijdige (weersbestendige) tape óf kies voor voorgeboorde uitsparingen met zuignappen.

Raamborden zijn te personaliseren met vinylfolie óf met rechtstreekse (full color) UV print maar zijn helaas niet geschikt om te bedrukken met flex of om te sublimeren, hierdoor pers je de luchtkanaaltjes kapot.

Deze hippe raamborden kun je naast de standaard rechthoekige vorm ook bestellen in vorm en zelfs in exclusieve twister variant.
Met raamborden in vorm, bijvoorbeeld in de vorm van een huisje, maak je van je raambord in een handomdraai een persoonlijk woonbord voor bijvoorbeeld een nieuwe woning.
Met de twister raamborden ga je nog een stapje verder, hierbij is het rechthoekige bord voorzien van een uitsparing in de vorm van een cirkel, ruit of huisje welke kan ronddraaien.

Read moreShow less
Gewenste montage :
  • Insnijden + dubbelzijdig tape
  • Insnijden + voorboren + zuignappen (4 stuks)
You may also like
No items
Meer informatie
Productdetails

Settings

Click for more products.
No products were found.

Menu