loading spinner

PNL | Houten spaarpot (vierkant)

Verf of versier deze houten spaarpot zoals jij zelf wilt! Deze vierkante houten spaarpot is 8.5x8.5cm en heeft door de vierkante vorm genoeg vlakken om te decoreren met stickers, verf, stiften, washi-tape of ander materiaal.
Boven op de spaarpot zit de gleuf waar het geld doorheen kan, de onderkant is uitschuifbaar waardoor het geld er weer makkelijk uit halen is.

Onze houten spaarpot vierkant in vogelvlucht :

  • Bij uitstek geschikt om te personaliseren : Geschikt voor vrijwel alle (creatieve) technieken : Verf, stift, decoupage, washi tape, vinyl en flexfolie
  • FSC® gecertificeerd: Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Door voor dit product te kiezen, draag je bij aan bosbehoud wereldwijd.
  • Multifunctioneel kado : Super leuk om te gebruiken als kraamkado, trouwgeschenk, relatiegeschenk, decoratie en vele andere gelegenheden!

We kennen allemaal wel iemand die voor een speciale gelegenheid aan het sparen is. Dat moet natuurlijk wel in een speciale spaarpot!
Deze houten spaarpot met naam is persoonlijk, origineel, betaalbaar en super hip.
Ontzettend leuk als decoratie op een kinderkamer of om te geven als kraamkado, maar ook als gepersonaliseerd trouwgeschenk of gewoon zomaar geef je zeker een leuk kadootje.

Read more
€ 2,95 (incl. btw)
Related products
No items
Productdetails

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu