Applicatiefolie met drager Bekijk groter

Applicatiefolie met drager 15cm

Doorzichtige applicatiefolie met drager.

Om je gepelde sticker over te brengen naar je project, heb je applicatietape of folie nodig.

Folie, zoals hier afgebeeld, is een kunststoffen variant.
Deze variant heeft echter ook nog een handige drager aan de achterkant zitten.

idee.pngTip van Plotternederland! : Door zijn drager knipt u deze folie eenvoudig zelf op maat én loopt u geen risico meer dat de folie loslaat van de sticker tijdens het verzenden naar uw klant. 

De acrylaat lijmlaag van deze folie kan goed UV licht verdragen en is goed bestand tegen luchtvochtigheid.
Kan gebruikt worden voor natte en droge applicatie.

Let op!:
Wilt u papier of ander delicaat materiaal overbrengen?
Gebruik dan applicatietape.

Leverbaar in 15 en 30.5cm breed, per 5, 10 en 25 meter.

Huidig product : Applicatie folie 15 cm.

Meer details

Met dit product spaart u tot 3 loyaliteitspunten. Totaal punten winkelwagen 3 loyaliteitspunten welke omgezet kunnen worden in een voucher van € 0.30.


€ 5.00 incl. btw

Meer informatie

Nadat je met je desbetreffende plotter je ontwerp uit vinyl hebt gesneden en gepeld, moet je de sticker overbrengen op je materiaal.
Dit kan bv hout, maar ook glas of plastic zijn.
Let er wel op dat uw ondergrond altijd goed vetvrij is, u kunt de ondergrond eenvoudig vetvrij maken door het gebruik van een doekje met ammoniak of st. marcs.
Gebruikt u geen dasty, terpentine, thinner of afwasmiddel.

Werkwijze:

- Ontwerp snijden en pellen

- Applicatie folie aanbrengen,houd deze los van je sticker, en leg het begin van de tape met een goede overlap voor het begin van je sticker. Zo houd je straks een mooie rand over om goed te kunnen plakken

- Zodra je het begin van de folie hebt vastgeplakt, ga je beginnen met aanrakelen. Houd de rol folie zo strak mogelijk, alles wat je afrolt moet je gelijk aan kunnen rakelen.
Als het ware "duw" je je rol folie eigenlijk weg doordat je losgekomen folie steeds aanrakelt.

- Zorg dat je gehele ontwerp applicatie folie bevat. Knip of snijd vervolgens de rol los van je sticker, en rakel het geheel goed en stevig aan.
Let erop dat je hierbij van binnen naar buiten rakelt en vanaf het midden naar boven, en vanaf het midden naar onder. Zo wrijf je eventuele luchtbelletjes mooi uit je tape.

- Afhankelijk van wat je zelf het fijnste vindt, haal je nu de folie met sticker van de drager van je vinyl af, of je draait hem om en haalt de vinyl drager van de folie af.

- Breng de sticker over op je ondergrond. Plak ook hierbij in 1 richting zodat u geen lucht onder uw applicatiefolie krijgt. Na het aanbrengen, even een rakel eroverheen, de applicatiefolie verwijderen en uw creatie is geboren!